Activiteiten

Lekker buiten!

Activiteiten

Wij als Jong Nederland Leende organiseren door het jaar heen diverse activiteiten. Activiteiten voor de leden maar ook activiteiten om extra geld in te zamelen. Met dit geld financieren we het onderhoud van ons clubgebouw, de aanschaf van materialen, speelgoed en tenten en kunnen we onze leden af en toe iets extra’s bieden.

Vlooienmarkt
Ieder jaar tijdens de halfvastenmarkt in Leende organiseert Jong Nederland Leende een vlooienmarkt. Een succes dat ieder jaar weer langere rijen voor de poort oplevert. Zoals bij de meeste Leendenaren ondertussen wel bekend is, kun je op zaterdag voorafgaand aan de markt al je spullen die je aan deze markt wilt doneren aan de straat zetten. Wij rijden vervolgens rond en halen alle spullen op die langs de straat staan verzameld.

*Spullen die we niet meenemen zijn als volgt:

Computers – Sanitair – Bankstellen – Systeemkasten – Frietpannen
Kleding & Schoeisel – Witgoed – Dier Benodigdheden – Matrassen

Toeptoernooi
Op maandagmiddag bij Leende kermis word door ons bij cafe Roothans een Toeptoernooi georganiseerd. Een middag die in het teken staat van toernooitjes toepen met wedstrijdelement en natuurlijk een drankje.

Oliebollenactie
Bij de viering van het oude naar het nieuwe jaar hoort een lekkere oliebol, appelbeignet of wafel! Jaarlijks op 31 december organiseren wij een oliebollenactie en zijn deze bij ons volop verkrijgbaar. Wij komen vooraf de bestelling opnemen en komen deze op 31 december bij u thuis bezorgen.

Alle Leden weekend
Een super gezellig weekend met alle eigen leden van Jong Nederland Leende.

Carnavalsavond
Een gezellige feestavond voor alle eigen leden van Jong Nederland Leende, als voorproefje op carnaval!

Kamp
Een week voor de bouwvakvakantie houden wij ons jaarlijkse kamp! Met alle leiding en leden bivakkeren we een week lang bij een boer in de buurt. Elke groep heeft een eigen programma, en ’s avonds kletsen we gezellig met z’n allen bij rondom het kampvuur. Kortom: een week lang plezier en genieten!

District
Jong Nederland Leende vormt samen met Jong Nederland Gastel, Jong Nederland Budel-Schoot en Jong Nederland Borkel een district. Samen organiseren we jaarlijks voor alle leden van het district een miniorendag, maxiorendag, juniorendag en seniorendag.

Deze data kun je bekijken in de agenda