Activiteiten

Lekker buiten!

Wij organiseren door het jaar heen diverse activiteiten. Activiteiten voor de leden maar ook activiteiten om extra geld in te zamelen. Dit geld is voor onderhoud van ons clubgebouw, materialen, speelgoed en de tenten.

Vlooienmarkt
Ieder jaar tijdens de halfvastenmarkt in Leende organiseert Jong Nederland Leende een vlooienmarkt. Een succes dat ieder jaar weer langere rijen voor de poort oplevert. Zoals bij de meeste Leendenaren ondertussen wel bekend is, kun je op zaterdag voorafgaand aan de markt al je spullen die je aan deze markt wilt doneren aan de straat zetten. Wij rijden vervolgens rond en halen alle spullen op die langs de straat staan verzameld.

*Spullen die we niet meenemen zijn alsvolgt:

Computers – Sanitair – Bankstellen – Systeemkasten – Frietpannen
Kleding & Schoeisel – Witgoed – Dier Benodigdheden – Matrassen

Alle Leden weekend
Een super gezellig weekend met alle eigen leden van Jong Nederland Leende.

Toeptoernooi
Op maandagmiddag bij Leende kermis word door ons bij cafe Roothans een Toeptoernooi georganiseerd. Een middag die in het teken staat van toernooitjes toepen met wedstrijdelement en natuurlijk een drankje.

Oliebollenactie
Bij de viering van het oude naar het nieuwe jaar hoort een lekkere oliebol (of wafel)! Op 31 december kun je deze bij ons komen kopen.
Wij organiseren ieder jaar een oliebollenactie. Hierbij komen wij vooraf de bestelling opnemen en deze komen wij op 31 december (vers gebakken) bezorgen.

District
Komend seizoen gaan we weer deelnemen aan het district. Weliswaar een ander district dan voorheen.
We gaan samenwerken met Jong Nederland Gastel, Jong Nederland Budel-Schoot en Jong Nederland Borkel.
Dit houdt in dat er een miniorendag, maxiorendag, juniorendag en seniorendag komt.
Deze data kun je bekijken in de agenda